Легендарният боксьор Даниел Петров се е почувствал зле преди няколко дни и това е причината да бъде най-напред настанен в „Софиямед”, а след това и в психодиспансера до Сточна гара в столицата, за което БЛИЦ вече първи писа.

Нашата агенция научи подробности за здравословното състояние на Пинчера, които са повече от потресаващи. Само за ден-два дланите му почернели, след това от дланите до лакътя се появили червени петна с огромни мехури.

Олимпийският шампион в категория до 48 килограма от Игрите в Атланта през 1996 година започнал да губи равновесие, появил се и тремор в краката. Още по-притеснителното било, че имал проблеми с паметта – взел да забравя. След тези симптоми той бил веднага приет в „Софиямед”, където установили, че проблемът  идва от черния дроб. В клиниката Петров останал четири дни, а от вчера е в психодиспансер.

Тук идва и въпросът – защо там е настанен Пинчера? Според негови близки, които не пожелаха да бъдат цитирани, Даниел е едва ли не насила пратен в психото до Сточна гара.

В тази връзка екип на БЛИЦ посети днес въпросния диспансер, в който обстановката е повече от потресаваща – стари и порутени бунгала, около които е пълна пустош. Сякаш си се прехвърлил с машина на времето при социализма от 70-те години.

Оттам потвърдиха, че 47-годишният Даниел Петров е наистина при тях, но никой от екипа не пожела да бъде цитиран по подобие на близките му. Всички обаче бяха категорични, че Пинчера сам е изявил желание да го приемат и се е подписал под няколко документа.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Моля ви, това са измислици. Човекът е тук по свое желание. Имаме подписа му, но е абсурд да ни карате да ви покажем документите. Той има проблеми с черния дроб. Това е рефлектирало върху психиката му. Има доста заболявания на този орган от човешкото тяло, които оказват влияние върху мозъка. Затова го  прехвърлиха при нас. Няма как обаче да ви съобщим точна диагноза. Засега не знаем колко време ще остане Петров при нас”, заяви жена от екипа на психодиспансера,  която отказа да бъде цитирана с името си официално.ЕКИП НА БЛИЦ
БЛИЦ пожелава бързо възстановяване на легендарния спортист!