Лионел Меси или Кристиано Роналдо. Безспорно това е въпросът, който разделя спортния свят. Португалецът стана европейски шампион само преди няколко дни. Случилото му се на финала със сигурност спечели още милиони фенове по цял свят. Включително и в България. Един от тях е Илиана Раева. В последните 3-4 дни председателят на федерацията по художествена гимнастика не спира да публикува снимки и клипове на португалеца.

Последното клипче е компилация от кариерата на Кристиано - сълзи и болка в доста мачове с националната фланелка, както и в 25-ата минута на финала с Франция. Накрая обаче Роналдо ликува с европейската купа. "Кристиано Роналдо", написа Раева и допълни с няколко емотикона, един от които шампионска купа. "Голямо сърце", бе вчерашната публикация на Илиана относно информация за поредната благотворителна инициатива на португалеца, който помогнал за операцията на болно дете. По време на финала малко след контузията на Роналдо, Раева написа дълъг пост във "Фейсбук" със заглавие: "Един съсипан финал"...

"Много уважавам силните и победителите в спорта. Когато победата не е само къртовски труд, а и талант, още повече ги уважавам, защото осъщественият талант се доближава до гения. Но обичам победителите да докосват и сетивата ми, не само да ги уважавам, но и да им се възхищавам! Да носят онази харизма, която те кара да ги обичаш, която е дар само за избраниците му! За мен такъв е Роналдо. Обичам неговата самоувереност, хъс и можене на зеления килим", бе само част от написаното.

"На финал на европейско да влезеш по такъв неспортсменски и арогантен начин (да не кажа каруцарски) на АБСОЛЮТНАТА ФУТБОЛНА СВЕТОВНА ЗВЕЗДА Роналдо и да лишиш милионите футболни фенове от удоволствието да се радват на гения му, е проява на толкова лош вкус, че граничи с вулгарна и необуздана комплексарщина! Такова неуважение към Роналдо е отвратително и непростимо! Така може да ритат и кюскат само футболисти на селски мачлета!", написа още Илиана Раева.