"Спортист на годината" Тайбе Юсеин получи ценната награда от Стефка Костадинова, която е четирикратен носител на отличието. Световната и европейска шампионка по борба изказа благодарности на треньора си Петър Касабов и на много други хора, които имат заслуга за успехите й. 

След като получи наградата емоционалната Тайбе цитира Хенри Форд по повод неуспехите, които всъщност са възможност за ново начало.

"За мен е огромно удоволствие, чест и привилегия да получа тази награда именно от г-жа Стефка Костадинова. Надявам се тя да ми е на кадем за олимпийските игри. Тук е моментът да изкажа благодарност към личния си треньор Петър Касабов. Към неговите помощници, към БФБорба, към министерството на спорта. Всички те повярваха в моите възможности и ми вдъхнаха необходимия кураж, когато най-много имах нужда. Искам да благодаря и на моето семейство. За това, че са ме изградили като силна личност и са ме научили винаги да преследвам целите си", коментира 27-годишната Тайбе Юсеин. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Всички тук са живо доказателство, че мечтите се сбъдват с много трудолюбие и вяра. Хенри Форд е казал: "Неуспехът не трябва да ви плаши. Неуспехът е една възможност да се започне отначало, само че този път по-разумно". Аз започнах отначало за десети път и успях",  добави развълнуваната световна шампионка.