Баскетболистът на Маями Хийт от НБА Крис Силва получи вероятно най-хубавия коледен подарък на света! Той се събра заедно с майка си след повече от три години.

В петък 23-годишното крило отиде на тренировка с отбора си в официалната зала на Маями, но не знаеше, че това ще бъде изключително емоционален ден за него.

49-годишният треньор на „горещите“ Ерик Спулстра държеше специална реч за Коледа, когато на терена се появи майката на Силва. Баскетболистът едва промълви: „Това е майка ми“ и се отпусна тресящ се от сълзи в нейната прегръдка.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Габонецът напуска родината си през 2012 г., за да преследва своята мечта да играе в НБА. Той постига това тази цел, тъй като през лятото е привлечен от Маями Хийт извън драфта. Това обаче става на много висока цена. За седем години той получава правото само един път да напусне територията на САЩ и да се върне в родината си. При това, за да поднови визата си.

Отборът му обаче получи много сериозна помощ от управата на НБА и успя а уреди пътуването на майката на Крис Силва до Маями, за да направи най-хубавата изненада за младия баскетболист.

„Това направо разтопи сърцето ми и направи тази Коледа много специална за мен“, заяви Силва по повод приятната изненада.