Спортният талант на "Еврофутбол" Вилиян Бъчваров завърши на седмо място на четворка каяк във финал А на 1000 м на Световното първенство по кану-каяк за мъже и жени, което се проведе в португалския град Монтемор-о-Вельо. Съотборниците на Вилиян са Христо Реков, Веселин Вълчов и Тодор Колевски. Българите финишираха за 3:04.468 минути.

Спортният талант на "Еврофутбол" и европейска шампионка на двойки до 18 г. Мария Йовкова участва в основните схеми при жените и във възрастовата група до 21 години на силния турнир по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour, Asarel Bulgaria Open, който се проведе от 14 до 19 август в Панагюрище.

Кристиян Стоянов и Димитър Герджиков се представиха отлично на лятното Световно първенство по биатлон в Нове место (Чехия). Кристиян завърши осми на 10 км спринт при младежите и на 12-о място в преследването на 12.5 км. На същите дестинации Димитър стана 13-и в света при мъжете на спринта и 15-и в преследването.

Тенис-талантът на "Еврофутбол" Гергана Топалова спечели държавното отборно първенство по тенис за жени със съотборничката си от ТК "Левски" Петя Аршинкова. В първата финална среща Петя Аршинкова победи с 6:2, 6:2 Михаела Кафтанова. След това Гергана спечели с 6:2, 6:7(5), 6:4 срещу Джулия Терзийска.

"Еврофутбол" желае още много успехи на спортните си таланти!

Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са сайтовете BLITZ.BG, actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info вестник "Еврофутбол" и агенциите КРОСС и БГНЕС, радиата Дарик радио и Българското национално радио. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".