Конска доза адреналин удари „Фермата“, след като Тити Папазов влетя в стопанството. В шоуто свръхемоционалният баскетболен треньор се развихри и показа, че е №1 на всеки терен.

След като беше посрещнат с радостни възгласи, Тити седна да играе табла с Митко Караиванов. В оспорвана битка Папазов разгроми софтуерния милионер.

Въпреки че падна, Караиванов не се разсърди. „Тити е най-зареждащият, интелигентен и истински човек“, каза той. Останалите участници се присъединиха към възторга му.  „След тази среща няма да мога да заспя от вълнение. Само за час Тити ни показа как един човек трябва да живее живота си“, добави младият бизнесмен Митко Калайджиев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

След като спечели играта, Тити реши да си купи биопродукция от фермата. Домашната ракия не го изкуши. „Като ме гледате, представяте ли си мен и алкохол?“, попита реторично той. Тити отказа да купи червените чушки на фермерите, защото като левскар не купувал нищо червено.

Въпреки че дълго се колеба пред сергиите, в крайна сметка Папазов напазарува храни и стоки за крупната сума от 720 лева. Парите ще бъдат прибавени към общата сума, която участниците ще изкарат от биопродукцията си. Половината печалба те ще дарят на дом за сираци.

На тръгване от „Фермата“ Тити беше изпратен тържествено с химна на сините, изпълнен от Станислав, Краси и Митко Калайджиев. Всички те продължават напред в шоуто, чийто финал ще е на живо на 14 декември, пише hotarena.net.