Броени часове остават до голямото снукър събитие за тази година. Рони О‘Съливан и Марк Селби ще изиграят два двубоя от турнира “Efbet Eleven 30”. Първият от тях ще утре (30 септември) в зала „Универсиада“, а на следващия ден двамата ще премерят сили в зала „Колодрума“ в Пловдив.

Съдия на двубоя ще бъде чаровната Михаела Таб, която вече пристигна в България.

Организаторите на събитието започнаха подготовката в зала „Универсиада“, където се монтира нова снукър маса Riley и се изграждат трибуни върху игралното поле.

Рони О‘Съливан и Марк Селби ще пристигнат в София в деня на двубоя с полет от Лондон и ще кацнат на летище София в 13:45 часа утре. Феновете ще могат да се срещнат със своите любимци след 17:00 часа в Спортен бар Ефбет Люлин, където звездите ще раздават автографи и ще участват в томбола, организирана от спонсора. Началото на срещата в зала „Универсиада“ е насрочено за 20:00 часа. Входовете в залата ще бъдат отворени от 19:00 часа и организаторите приканват зрителите да заемат своите места по трибуните навреме, за да няма струпване на входовете.

На следващия ден феновете на снукъра в Пловдив ще могат да се докоснат до звездите в Спортен бар Ефбет в града под тепетата след 17:00 часа. Двубоят между двамата започва в 20:00 часа в зала „Колодрума“, като входовете ще бъдат отворени един час по-рано.

За разлика от миналата година този път не e сигурно дали Рони и Селби ще останат след шоуто, за да раздават автографи на всички зрители. Организаторите ще направят всичко възможно това да се случи, но програмата на двамата е много натоварена и те предпочитат да си почиват.