Състезателката на Клуб по художествена гимнастика ЦСКА Никол Колева спечели златния медал в многобоя при жените на международния турнир "Мемориал-78", а нейната треньорка Надя Батова взе приза "Жулиета Шишманова".

33-тото издание на турнира в памет на Жулиета Шишманова, Румяна Стефанова, Валентина Кирилова, Снежана Михайлова и Севдалина Попова, загинали в самолетна катастрофа през 1978 година на път за турнир в Полша, събра в София повече от 300 гимнастички от България и чужбина. Паралелно с "Мемориал-78" се проведе и Купа ЦСКА. В двата турнира се включиха грации от десет клуба от страната, 3 от Австрия, а Германия и Сърбия бяха представени от състезателки от по един клуб.

Освен златото при жените от "Мемориал-78", гимнастичките на ЦСКА спечелиха още десетки медали в различните възрастови групи и категории. Турнирите се проведоха със съдействието на Столична община като част от инициативата София 2018- Европейска столица на спорта. Домакин на състезанията беше зала "Многофункционална" в Национална спортна академия. Освен медали, призьорките получиха грамоти и много награди от организаторите на двата турнира.