Възстановяващата се след падането от шестия етаж Цветелина Стоянова винаги е била контактна и съотборничките й от ансамбъла по художествена гимнастика разговарят с нея. Това обясни Илиана Раева, която гостува в bTV заедно с две от бронзовите медалистки от Олимпиадата в Рио де Жанейро - Михаела Маевска и Ренета Камберова. Те обясниха какво им е казала Цвети, когато са я посетили в Пирогов преди заминаването за Бразилия.

"Цвети Стоянова е част от отбора. И докато бяхме в Бразилия, постоянно комуникирах с брат й. Сега от студиото отивам в Пирогов. Нещата вървят в добрата посока и в тази, която всички ние искаме. Надяваме се по най-бързия начин да се възстанови и да започне живот, изпълнен с любов", каза Раева.

"Преди заминаването си говорихме с нея. Тя винаги е била контактна, но много я пазехме. Докторите ни препоръчваха да не коментираме, защото й е нужно много спокойствие и любов. Любовта, с която беше засипана от всички страни, помогна страшно много", коментира президентът на родната федерация по художествена гимнастика.

"Преди заминаването за Рио Цвети ни каза, че много ни обича, пожела ни успех и че ни чака да се върнем с медал", обясни Раева.

"Рени набързо й направи план, каза й по-бързо да се оправя, че трябва да я водят на почивка в Ибиса", разкри още президентът на родната федерация по художествена гимнастика.

"Вярвам, че любовта спаси и Цвети", убедена е Раева.

"Като отидем при нея ще й кажем, че много я обичаме. По всякакъв начин ще й помагаме, за да се възстанови по-бързо", каза Ренета Камберова за Цвети.

"Аз не мога да си представя, че в понеделник ще се събудя и няма да отида на тренировка", коментира капитанът на ансамбъла Михаела Маевска.

"Не мисля, че това е финалът. Един ден пак ще се върнем в големия спорт като треньори. Още сме в еуфория, не осъзнаваме какво се случва. Може би един ден като се събудя ще зная, че всичко е свършило, но не бързам", каза с усмивка Рени Камберова.

Агенция БЛИЦ стиска палци на Цвети да се пребори. Искаме отново да ни радва!

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА