Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Жената на трагично загиналия в Хималаите алпинист Боян Петров - Радослава, публикува в социалните мрежи две свои снимки от терасата на хотел в Барселона и втрещи многобройните почитатели на покойния катерач.

„Можеше поне малко да се съобразява. Ясно е, че животът продължава, но защо се снима по този начин? Личи си, че е в траур единствено по черния цвят на изрязания бански“, критикуват я в мрежата, цитирани от „Уикенд“.

Скандалните кадри са правени по времето, когато алпинистът все още беше жив, но публикуването им три месеца след изчезването му разбуни духовете.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Дамата не е добре приета в семейството на Боян. Майка му Ангелина и сестра му Александра били в тежък конфликт с вдовицата още от началото на връзката им. Дори безсънните нощи след изчезването му не успяха да ги помирят.  

Двете обвинявали Радостина, че е разбила първия му брак. От него храбрият мъж има 18-годишна щерка на име Тея, която живее с майка си в Швейцария. Ангелина и Александра поддържали прекрасни отношения с бившата жена на Боян и макар че от съжителството с Радослава Петров имал 12-годишен син на име Явор, двете дами не искали да чуят за новата му половинка.

За Ради, с която Петров живееше под един покрив в продължение на 14 години, признаваше, че иска да остареят заедно.

БЛИЦ припомня, че Боян Петров участва в експедиция в Хималаите, но след 3 май изчезна мистериозно, а тялото му така и не бе открито.