Спечелилите анкетата на БЛИЦ "Спортист на България до 18 години за 2018-а" Мариела Костадинова и Панайот Димитров бяха наградени на бляскава церемония, провела се в понеделник вечер в елитен столичен комплекс. Олимпийските шампиони по акробатика от игрите в Буенос Айрес триумфираха в оспорвана битка с Ивет Горанова и Александра Начева, които влязоха в призовата тройка. 

Церемонията беше уважена от редица известни личности. За всички спортисти от Топ 10 имаше награди. Връчиха им ги спортният министър Красен Кралев, президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, вицепрезидентът и член на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев, легендите Емил Костадинов, Любо Ганев и Тодор Стойков и др. В началото своето приветствие към спортистите и гостите отправиха управителят на БЛИЦ Ивайло Крачунов и Кралев.

Спортният концерн ASICS и неговият представител в България Любо Ганев бяха официален партньор на анкетатаЛидерът в автомобилния бранш в България "Мото-Пфое"телекомуникационният гигант "А1" и най-голямата верига за бяла, черна и офис техника в България - Техномаркет, също подадоха ръка на родните таланти и спонсорираха "Спортист на България до 18 години за 2018-а".

ОПЕРАТОР СЪЙКО СЪЕВ/БЛИЦ


СНИМКИ LAP.BG: