Ина Ананиева коментира случилото се с Цветелина Стоянова на летище София. Ансамбълът и цялата делегация се прибраха от европейското първенство в Израел, където играха по решение на Илиана Раева. Председателят на федерацията заяви, че е било “на живот и смърт” да накара момичетата да останат в Холон. На тръгване обаче Ина Ананиева излъга за състоянието на Цветелина Стоянова. Миналият вторник сутринта гимнастичката не замина с отбора и на въпрос, какво се случва с нея, Ананиева каза: “влошено здравословно състояние. Ситуацията е деликатна”.

На въпрос на БЛИЦ, защо излъга на заминаване, Ананиева отговори така: “Защото такива журналисти като вас ще я изкарат слабохарактерна и че ни е предала и затова се е отказала. Ето това е моето мнение. Затова реших да й го спестя.”

“Да, запазихме го, че няма да играе. Какво, да ви кажем, че се отказва и няма да играе?!”, допълни Илиана Раева по въпроса.

Попитахме Ина Ананиева имала ли е разговор с Цветелина Стоянова в неделя вечерта, два дни преди да реши да направи опит за самоубийство. Тогава по наша информация гимнастичката иска последен шанс да бъде върната в отбора. Ананиева потвърди, че е имало такъв разговор и потвърди нашата информация: “Да, имах разговор. Помоли ме да я върнем да играе, само че преди това получихме смс, че не иска и се отказва.”
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

Агенция БЛИЦ стиска палци на Цвети да се пребори. Искаме отново да ни радва!

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА