Момичетата от националния ансамбъл по художествена гимнастика, които спечелиха вчера титлата в многобоя на турнира Гран При в Москва, споделиха, че са много щастливи от успеха си. Те изразиха своети чувства и мнения пред страницата на Българската федерация по художествена гимнастика във „Фейсбук”.

Михаела Маевска (капитан на отбора): "Направихме един много добър старт за годината. Разбира се, че ни предстои много работа. За нас беше важно композициите да се видят и харесат. Вече знаем над какво трябва да се работи за постигане на максимален успех".

Ренета Камберова: "Щастливи сме, че защитихме титлата си от миналата година. Няма по-хубаво нещо от това цялата зала да е на крака и да слуша българския химн".

Цветелина Найденова: "Много сме щастливи, че успешно започнахме сезона и зарадвахме цяла България. Дано така да го завършим".

Християна Тодорова: "Като за първо състезание показахме стабилна игра. Целта ни беше да покажем новите си композиции и те да бъдат възприети добре от публиката и съдиите. Мисля, че успяхме!"

Цветелина Стоянова: "Много се радваме, че трудът ни се възнагради и се надяваме да продължим годината толкова успешно".