Група състезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта, съобщава Нова телевизия и допълва, че на мястото има полиция и жандармерия.

Водени от шефа на федерацията Станислав Недков - Стъки поискаха среща с настоящия министър на спорта Андрей Кузманов, която в крайна сметка се състоя.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Няма да допуснем подигравка с тези деца и техните мечти да бъдат отнети, няма да допуснем те да бъдат изчегъртани. Нито един човек няма да позволя да пострада от федерацията заради лъжите и манипулациите на Кутев и Кузманов", заяви Стъки.

„Този човек, безсрамен, жълтият глашатай на Радев - Антон Кутев, ще си понесе отговорността. Давам го на съд заради клевети. Петни един спортист от световна класа. Няма да позволя на хора, които са били цял живот на държавна ясла, да петнят името ми и федерацията по ММА. Поисках извинение от министъра, получих го и няма за какво да го съдя. Ако не беше направил така, щях да го съдя и него“, обяви още Станислав Недков.

Припомняме, че в последните дни между служебното правителство и ММА федерацията прехвърчаха искри след обвиненията, че бойците са получавали пари за "политическа дейност".

Вчера пък бившият ММА боец и кандидат за президент Станислав Недков - Стъки предизвика скандал, след като нахлу в студиото на Нова телевизия, докато водещият Виктор Николаев водеше разговор с говорителя на правителството Антон Кутев.