Бившият финалист от Уимбълдън Давид Налбандиян оцеля след зверска катастрофа в родната му Аржентина. 39-годишният бивш №3 в света остана невредим, въпреки че управляваната от него кола по време на рали състезание се търкаля няколко пъти.

На появилото се в интернет видео се вижда как Налбандиян губи контрол над колата при завой и тя се преобръща няколко пъти, а след това той се отдалечава невредим от нея като по чудо.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Всъщност бившият тенисист е трябвало да се откаже от състезанието край столицата Буенос Айрес след ремонт на автомобила, но е решил да се включи в последния ден. На кадри от инцидента се вижда как фотограф бяга, за да се махне от пътя, докато колата на Налбандиян се търкаля пет пъти пред смаяните зрители. Като по чудо нито бившият тенисист, победен на финала на Уимбълдън през 2002 г. от Ллейтън Хюит в три сета, нито вторият му пилот не бяха ранени.

Налбандиян, който реши да опита силите си в рали състезания, след като се оттегли от тениса през 2013 година след 11 спечелени титли от турнири на АТП, е оцелявал при две предишни катастрофи на волана през април 2015 година и ноември 2016 година.