ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

"Добър човек e. Много хубав". Това каза майката на сочения за лидер на БГ мафията в Испания Иво "Ел Булгаро".

Както вече стана ясно, преди дни той беше задържан в Мадрид и обвинен за това, че изнудвал бивш директор на футболния клуб Севиля за 500 хиляди евро. Истинското име на "Ел Булгаро" е Бейхан Рафи.

"Не, че е моето момче, ама е много хубав. Работи, това е", каза още пред камерата на bTV майка му Бедрие Рафи.

Иво "Ел Булгаро" е роден през 1976 г. в Балчик, но семейството му се мести да живее в село Професор Иширково. Преди 30 години Бейхан Рафи заминава на почивка в Испания и остава да живее близо до Мадрид. Там той е известен като Иво "Ел Булгаро". 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"За него знаем, че има много добри приятели, можем да кажем – армия от бандити", oбясни Франсиско Хавиер Баросо, който е журналист, адвокат и криминалист.

Той е единственият успял да се срещне с Иво "Ел Булгаро" и да му вземе интервю. 

"Беше интервю, но с определени правила. Не можех да го снимам, нито на видео, нито на снимки", каза Баросо, цитиран от испанските медии. Те твърдят, че "Ел Булгаро" е собственик на дискотека. Самият той обяснява преди време, че има охранители и се занимава със сигурността на нощните клубове.

Баросо добавя, че истинският бизнес на българина е с наркотици, които се продават в дискотеките. През годините "Ел Булгаро" е арестуван няколко пъти по различни провинения. За последно белезниците щракват само преди няколко дни. Сега е задържан с членове на своята организация за това, че е изнудвал директор на футболния клуб Севиля. Оказва се, че има и други жертви на изнудвачите - бизнесмени или мениджъри.

Както вече стана ясно, бандата на българина се нарича "Ромпекостияс" (б.а. - Трошачи на кости).

"Основните извършители са използвали фирми за събиране на дългове под законно прикритие, но се твърди, че са използвали незаконни и принудителни методи за натиск върху жертвите си", обясни Елиса Револо от Националната полиция на Испания.

При обиски са открити около 15 000 евро в брой, 14 мобилни телефона, шест ножа и две огнестрелни оръжия. 

"Той е много умен човек. Никога не можеш да го хванеш директно“, каза Баросо лидера на БГ мафията в Испания.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!