Смъртта на 14-годишно момче помрачи празненствата в Мадрид след спечелването на титлата в Ла Лига от Атлетико. Младежът е бил част от група, която е пътувала в микробус към площад "Нептун" в центъра на испанската столица. Там по традиция привържениците на Атлетико (Мадрид) празнуват успехите на любимия си клуб, в който преди време играха Любослав Пенев и Мартин Петров.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

До трагедията се е стигнало, след като момчето е подало тялото си през прозореца и при навлизането на микробуса в подземен паркинг е ударило главата си в стената на входа на съоръжението. Според първоначалните данни смъртта му е настъпила веднага, а пристигналите медицински екипи само са констатирали кончината му.

Свидетели разказват, че шофьорът на микробуса го е управлявал с бърза скорост за толкова оживен район и дори е бутнал някои ограждения по пътя си. Те добавят, че и други деца са били подали главите си от прозорците на автомобила и са скандирали радостни възгласи за успеха на Атлетико, като по чудо не се е стигнало до още по-голяма трагедия.