ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият австрийски национал от турски произход Волкан Кахраман загина посред бял ден след кървава саморазправа и два куршума в главата на улица „Етрихщрасе“ във Виена-Земеринг, съобщи Kronen Zeitung.

43-годишният футболист е убит хладнокръвно от своя познат и приятел Орхан С., който го застрелял в главата и след това се самоубил с пистолета си. Пристигналите лекари от Спешна помощ само констатирали смъртта на двамата мъже.

Според изданието разгорещен спор в близкото кафене между двамата се пренесъл на улицата, където Орхан извадил пистолета си и гръмнал приятеля си и себе си.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Волкан Кахраман е роден в семейство на турски имигранти. Той започва професионалната си кариера едва 17-годишен във Фейенорд. През 1998 година е отстъпен от Фейенорд на градския съперник Екселсиор Ротердам, където играе три сезона. Следват два успешни сезона за Пашинг в австрийската Бундеслига, след което е повикан в националния отбор на Австрия, с който изигра три мача през 2002 година.

Твърди се, Кахраман и неговият убиец, също свързан с футбола, се познават от години и са били близки приятели. Според първоначална информация мотивите за скандала и убийството са пари и ревност.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК