ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Агенция БЛИЦ има удоволствието да ви представи двата ни нови продукта, които стартират 2 в 1. Читателите ни ще могат да спечелят награди от новата ни игра ГЕЙМ БЛИЦ. И то не какви, а свързани с най-титулувания български футболист за всички времена Христо Стоичков. Или казано по-кратко – Златна футболна топка на Камата и автобиографичната книга на Ицо „Историята“, написана в съавторство с популярния журналист Владимир Памуков, ви очакват!

За повече подробности - влезте в НАГРАДИ, след като се регистрирате безплатно. 

Играта се състои от три части – 1, 2 и 3. Всяка от тях ще продължи един месец. И за всички победители от трите отделни игри ще има награди. 

ГЕЙМ БЛИЦ 1 е разделена на пет нива. Във всяко са заложени по 10 въпроса. Всички те са свързани само с най-успелия български футболист за всички времена Христо Стоичков.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: Участникът не изгаря, когато даде грешен отговор, а продължава напред. И трупа точки при верни отговори. И чак когато отвори последния въпрос, без значение дали е отговорил правилно или – не, играта свършва. И тогава се разбира колко крайни точки има. Може да се включиш по всяко време до края на първата игра - 16 октомври. 

За познати верни отговори от първите две нива се присъжда по 5 точки, за верен отговор от третото ниво точките са 10, за четвърто – 15, а за последното пето ниво – 20.

По-видно написано, точкуването е следно:
 Ниво 1 и ниво 2 – по 5 точки
 Ниво 3 – по 10 точки
 Ниво 4 – по 15 точки
 Ниво 5 – по 20 точки
 Максимален брой спечелени точки: 450 точки

 Видове жокери:
 ЖЪЛТ КАРТОН – маха единия от грешните отговори
 ЧЕРВЕН КАРТОН – маха два от грешните отговори

 Имате ограничено време, за да дадете своя отговор:
Първо и второ ниво  – 10 секунди
 Трето ниво – 15 секунди
 Четвърто ниво – 20 секунди
 Пето ниво -  20 секунди

Регистрацията – Пишете в първото поле вашето име (прякор или истинско – по ваш избор), след това попълвате имейл, парола, която трябва да повторите.

Срок на активност на трите игри:
ГЕЙМ БЛИЦ 1 – от 18 септември до 16 октомври
ГЕЙМ БЛИЦ 2 – от 19 октомври до 17 ноември
ГЕЙМ БЛИЦ 3 – от 20 ноември до 18 декември
 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Втората изненада е свързана с новата ни страница ХИТ БЛИЦ, където е разположена играта ГЕЙМ БЛИЦ. В нея ще прочетете хитови материали от настоящето, както и от близкото и далечно минало на футбола и спорта. Материали, които ще ви впечатлят и ще обогатят общата ви култура.

При въпроси - пише на [email protected]