Ирландецът Конър Макгрегър е един от най-богатите спортисти в света и притежава милиони. ММА боецът обаче често се появява в медиите заради изцепките си. И направи това отново днес.

Макгрегър, който в момента се възстановява от тежко чупване на глезена, ще се бие в инвалидна количка срещу комедиен актьор. 

Според известния комик Стиво Тимоти, бившият двукратен световен шампион в UFC е приел предизвикателство и ще се изправи в боксов мач срещу друг представител на артистичното изкуство – Ал Форан. Срещата ще бъде организирана от ирландската асоциация на инвалидите, като все още няма подробности къде точно и на коя дата ще се проведе тя. Знае се, че мачът ще бъде благотворителен.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Треньорът на Конър – Джон Кавана и друг път е говорил за демонстративен двубой между милиардера и комика. Изглежда моментът е настъпил, като Макгрегър се готви да изкара още милиони от участието си в това събитие. 

„Конър ще бъде един от гвоздеите на програмата ни. Той доброволно се съгласи да се боксира в инвалидна количка с Ал Форан, който е импресионист имитатор. Виждали сме въпросният човек да имитира Конър, така че реално ще видим Конър срещу Конър”, споделя Стиво Тимоти.