ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Аржентина успя да елиминира Нидерландия след дузпи и да се класира на полуфинал на световното първенство в Катар. Мачът беше изпълнен с напрежение и често на терена прехвърчаха искри и между футболистите на двата отбора. Това продължи и след края на четвъртфинала, когато звездата на "гаучосите" Лионел Меси отправи обидни думи към преминаващ наблизо човек. 

Бонуси за Световно! 1500 х 50 лв. Всеки ден и 500 лв. Cashback 

Първоначално се твърдеше, че това е Луис ван Гаал, но впоследствие се оказа, че става дума за Вут Вегхорст. Нидерландският нападател вкара и двата гола за "лалетата" в редовното време (83, 90+11), а след това се разписа и от дузпа, но "лалетата" отпаднаха.

"Какво гледаш, глупак? Какво гледаш? Отивай си нататък", каза Меси преди да започне интервюто си след мача.

Аржентинецът е ядосан и на 71-годишния наставник на "лалетата" за начина, по който футболистите му играха. "Ван Гаал твърди, че играе футбол, но накрая просто прати високите си хора в наказателното поле и започнаха да ритат топката към тях", каза Меси.

Той се оплака и от съдията Антонио Матеу Лаoс: "Не искам да говоря за рефера, защото ще бъда наказан. Но нека ФИФА обърне внимание на всичко това. Не може да сложиш такъв съдия на мач от 1/4-финалите на световното първенство".

ВИЖ ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И ПРОГРАМАТА НА ТУРНИРА

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК