Вместо да се опитват по всякакъв начин да запазят постовете си, хората в БФС все повече се прочуват и копаят към дъното. Преди няколко часа станахме свидетели на поредната излагация от страна на една позната комисия – Дисциплинарната (б.а. – тя просто е абонирана да взима грешни решения).

Веднъж ще застана на позицията на Сашо Томов, този път наистина има право да скочи срещу ръководителите на родния футбол, които съвсем се окаляха. Става въпрос за наказанието на Зе Руи за контролата срещу Славия миналата събота, когато влезе в саморазправа с двама играчи на “белите” и бе изгонен.

Господа от БФС, какво трябваше да се случи с Ели Маркес, за да накажете каратиста Дениран Ортега. Бразилецът изпадна в кома, един час не бе сред живите, но санкция няма. Как преценихте, че Зе Руи е за наказание, а помилвахте Ортега. С тъпите си действия не правите нищо друго освен да набирате все повече зложелатели, защото аршинът ви и този път не премери по един и същи начин. Явно доста се е изкривил и има нужда от хвърляне на боклука.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ