На първото място бе поставена съпругата на играча на Челси Ашли Коул – Черил. В тройката са още актрисата Мегън Фокс и една от бившите любовници на Кристиано Роналдо – Джема Аткинсън. Джема се прочу на Острова с многобройните си връзки с футболисти.

В първата десетка са още годеницата на Гари Линекер – бившата стюардеса и модел на бельо Даниеле Бъкс (4), гаджето на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън – певицата Никол Шерцингер (5) и половинката на английския защитник Май Майлс – Ема Ригби, която е телевизионна актриса.

На 18-о място бе поставена скандалната Ребека Лус, която за малко не провали брака на Дейвид и Виктория Бекъм. Самата Виктория, която често е определяна като прекалено кльощава не е попаднала в класацията. Гаджето на Питър Крауч – Абигейл Кланси е на 25-о място, а веднага след нея в подреждането е Бианка Госкойн, дъщеря на футболната легенда Пол Гаскойн.
 
В първата петдесетица са още приятелката на Тео Уолкът – сладураната Мелани Слейд (33) и популярната сред футболистите на Острова Джоди Марш (41).
 
Спортистките са отсрамени от  Ана Иванович (63) и бившата австралийска гимнастичка Емили Скот (94), която в момента се изявява като модел. Секссимволи като Анна Курникова и Мария Шарапова, които са във всяка класация, този път отсъстват.
 
Останалите спортни половинки в горещата стотица са гаджето на звездата в американския футбол Том Брейди - Жизел Бюндхен (66), приятелката на баскетболиста Марко Ярич – Адриана Лима (91) и съпругата на звездата от НБА Тони Паркър – Ева Лонгория-Паркър (99). Последна е Кати Прайс, известна с многобройните си връзки с футболисти и майка на сина на Дуайт Йорк./БЛИЦ