Треньорът на Левски Станимир Стоилов потвърди новината на БЛИЦ, че Николай Михайлов ще седне на пейката за следващия мач на тима след загубата от Хамрун Спартанс в евротурнирите и грешките, които допусна за загубата с 1:2 и последвалото отпадане с дузпи.

Мъри говори пред медии преди утрешния домакински двубой с Хебър от Ефбет лига (20:15 часа). Мачът на "Герена" е първи след драматичното отпадане с дузпи от Европа, като темата също намери място в брифинга на специалиста, след който започва тренировката на тима.

"Всички играчи, които бяха болни са възстановени. Малко по-назад са в подготовката, но ще бъдат на линия за мача. Михайлов също е здрав, няма проблем, но утре на вратата ще бъде Пламен Андреев.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Надявам се утре на мача да видим една добра игра, която дава предпоставки за бъдещето. Във футбола нямаш много време за радост или съзерцание, защото бързо идва нов мач".

"Ако постъпят добри оферти, наш играч може да бъде продаден, ако ни устройва. За момента няма такава. По-важното е футболистите да мислят за представянето си утре, защото те трябва постоянно да се доказват".

"Нямам притеснение относно посещаемостта за мача с Хебър. Нормално е да има разочарование и във феновете. В левскарството любовта надделява над болката. Само с подкрепа можем да вървим заедно напред. Основният стожер, които държи вече две години и повече клуба са именно привържениците. Обикновено, когато е най-трудно те показват най-силна подкрепа. Всяка любов се заслужава и завоюва. Сега играчите трябва да продължат с игрите си да покажат, че не е случайна".

"В деня след отпадането, аз се обадих на Наско Караиванов, че ние сме готови по всяко време да изиграем отложените мачове, когато те преценят. След като на нас ни се възстановиха молбите, ние ще се съобразим с желанието на нашите противници, на които създадохме неудобства. През три, през четири дни. Същото е и мача за Суперкупата. Ние нямаме никакви претенции", каза още Стоилов и бе попитан дали тимът му може да детронира шампиона Лудогорец.

"Не е лесно да детронираш някого. Първо трябва да бъдем много добри във всеки мач. Важно е моят отбор всеки мач да играе на максимум ниво, а докъде ще ни стигнат силите е друг въпрос. Постигането на постоянство е най-трудният период", завърши Мъри.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК