Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите след шоу спектакъла между "Синя приказка" 1 и "Синя приказка" 2. 

"Честит празник на всички левскари. За мен дълго време този отбор не се беше събирал. Бях изключително щастлив да ги видя. Това е най-успешният отбор в историята на Левски. По-често трябва да ги събираме. Такива играчи като тях заслужават имената им да стоят със златни букви в нашата история. Надявам се един ден отново да имаме отбор, който да стигне техните висини. Те освен, че бяха прекрасни футболисти са и интелигентни и умни хора, които обичаха Левски", започна Мъри. 

"Последните месеци ме зарежда с оптимизъм обстановката около отбора. Положителните резултати и спечелването на Купата донесоха още повече ентусиазъм. Говорихме си за бъдещето с Тодор Батков и Наско Сираков. Трябва да уважаваме всички хора, които са помагали на Левски. Това, че казвам истината за Левски не значи, че трябва да съм обиден. Сезонът беше добър, по шестобалната система – 4. На този етап има само една Купа. С оглед на това, че 13 години чакахме този трофей и стартирахме в толкова тежко състояние вдигам оценката с една единица на петица", продължи наставникът на "сините".

"Искаме да слагаме високи цели и футболистите да се стараят да ги постигнат. На този етап няма нищо по въпроса с Жоазиньо. Бих се радвал да имаме такива играчи в Левски, но се притеснявам да не станат прекалено много играчи, които са на възраст", завърши Стоилов.