Попълнете търсена ключова дума или фраза

Моуриньо: Респект към Локомотив!

https://blitz.bg/sport/liga-evropa/mourino-respekt-km-lokomotiv_460967.html Blitz.bg/Sport

Съжалявам, че нямаше публика, сподели Специалния

снимка: LAP.bg
1 от 1

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира трудната победа на тима с 2:1 след обрат над Локомотив в Пловдив и продължаването на лондончани в третия квалификационен кръг в турнира Лига Европа.

"Искам да поздравя Локомотив, тяхното представяне беше страхотно. Респект към тях, те се "биха". В 70-ата минута съумяха да отбележат. През първата част имахме положения, имаше дузпа, която ако имаше ВАР щеше да бъде отсъдена. Съжалявам, че нямаше публика. Хората, които ги видяха че спечелиха Купата щяха да ги подкрепят, не всеки ден Тотнъм идва в България. С респект се отнесох към тях, още вчера, някои очакваха да дойда с резервен тим", сподели Специалния след мача.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Трудно беше да накарам футболистите да разберат, че ще е тежък мач. Ако играехме в два двубоя, нещата в Лондон щяха да са различни, но такива са условията. Това е надпревара, която ние опитваме да спечелим. Не е лесно, когато играеш в един мач, следващият ще бъде в Северна Македония, знаехме, че ще е тежко. Трябва да побеждаваме, загубихме срещу Евертън, но трябва да побеждаваме", добави той.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Още по темата

Коментирай

1 Коментар