ЦСКА публикува видео, посветено на европейския успех срещу Осиек през 2019 година. Тогава "червените" елиминираха  хърватския тим след дузпи (1:0 в София и 0:1 на реванша).

Идеята е феновете да бъдат максимално надъхани за утрешния първи мач с Осиек от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Отделно в сайта на „червените“ се появи и текст, в който пише следното:

„Армейци,

Пред прага сме на поредната европейска битка.

До момента много червени сърца вече взеха своя билет за мача срещу хърватския Осиек.

С вас зад гърба си, нашите футболисти знаят, че няма препятствие, което да им се опре. Червената публика отдавна е вдигнала летвата твърде високо за останалите фенове у нас, а в Европа продължава да демонстрира мощта си.

Червеният юмрук е готов да нанесе своя пореден удар - в четвъртък вечер, 5 август, на Националния стадион "Васил Левски", който преди години беше гробница на шампиони, след като ЦСКА записа знаменити победи над Аякс, Байерн, Нотингам и Ливърпул.

Нека заедно защитим честта на родината, честта на България!

Нека както старши треньорът Стойчо Младенов призова отново отбор и публика да бъдат заедно и силни като юмрук, да съпреживеем поредната паметна европейска вечер!

САМО ЦСКА!“.