Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев беше доста нервен след поражението от Лудогорец с 0:2 в мач от 9-ия кръг на българската футболна efbet Лига. В някои медии през седмицата се появиха информации, че гостуването в Разград може да се окаже последно за специалиста начело на "железничарите".

"Не ни достигна класа в атакуващ план. Играхме дисциплинирано в защита и през първата част Лудогорец нямаше много положения, въпреки че диктуваха играта и бяха в нашата половина. Направеното от нас в атака обаче бе абсолютно недостатъчно за мен, заяви Колев.

Отборът ни изобщо не е завършен и в момента реално се намираме в етап, в който други бяха преди началото на сезона. Ние сега ги настигаме. Знаем, че имаме проблеми и опитваме да ги решаваме навреме. Днес даже имахме дебютант. На всеки 10 дни имаме нов играч. Но имаме нужда от тях и затова ги привличаме. Това е основната причина. 

Задължени сме да опитаме да печелим оттук нататък. Гарантирам 100%, че работим упорито в тренировките.

Относно моята смяна ли? Аз честно казано не проумявам някои неща, свързани с този въпрос, защото...(Мълчи дълго). Абе, я по-добре да не коментирам, защото ако отговоря по съответния начин, би трябвало да засегна някои от тия, дето повдигат подобни въпроси. А нямам никакво желание, ако трябва да се уважаваме взаимно."

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт