ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев обяви след загубата от Славия с 0:2 в 36-ия кръг на efbet Лига, че най-вероятно няма да остане в клуба и разкри, че още в сряда ще разкрие с кой клуб преговаря.

„Когато пропуснеш толкова много голови положения, няма как да си тръгнеш с точки от стадиона на Славия. Първото полувреме бе за нас и от четири чисти положения не вкарахме нито едно. Ние сме си виновни, няма какво да се лъжем“, коментира Генчев.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Двата отбора се познаваме много добре и имаме проблеми с футболисти, които не можем да използваме. От старанието и дисциплината съм изключително доволен“, каза още той.

„Преди началото на сезона целта беше да сме в тази група, в която сме в момента. В рамките на две седмици победихме Славия за Купата и първенството. През по-голямата част от сезона Локомотив София накара много отбори да се съобразяват с него. По принцип най-много съжаляваме за тази загуба с 0:6 и при Купата можехме да достигнем до финал“, заяви Станислав Генчев.

„Най-вероятно няма да остана в Локомотив София. Утре ще реша, преговарям с друг отбор – ще разберете утре“, завърши Генчев.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!