Ръководството на Лудогорец освободи треньора Стойчо Стоев след равенството 0:0 със Славия. Новината съобщи изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев пред Диема Спорт минути след срещата. Така дни преди най-важния мач за Лудогорец - гостуването на Марибор в битка за влизане в Лига Европа в четвъртък, тимът ще бъде воден от досегашните помощници на Стоев - Станислав Генчев и Здравко Здравков.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Като цяло собствениците не са доволни от игровия облик на Лудогорец, бяха взети много нови попълнения. Станахме на косъм шампиони, целта беше да се повдигне качеството на отбора, качеството на игра. Към този момент това не се получава и сме принудени да вземем мерки. Към момента няма яснота кой и кога ще има нов треньор на Лудогорец. Съветвам ви да няма спекулации, защото няма решение кой да поеме Лудогорец. Няма водени разговори. Всяко казано нещо тези дни ще е спекулация.

Убедени сме, че футболистите, с които разполагаме, са сериозно качество и Лудогорец винаги има високи цели и не може да се задоволяваме с тази игра от последните мачове. Станислав Генчев и Здравко Здравков ще водят отбора срещу Марибор. Стойчо Стоев проведе разговор с ръководството и това е решението. Една неприятна ситуация, но това е решението на ръководството и на собствениците на клуба", обясни изпълнителният директор Ангел Петричев. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020