Българският национал и крило на Лудогорец Кирил Десподов призна по време на пресконференцията преди утрешния двубой от груповата фаза на Лига Европа срещу Антверпен в Белгия, че е далеч от най-добрата си форма.

"Далеч съм от най-добрата си форма. Знае се, че лятото нямах пълноценна подготовка. Тренирах кратко в Италия. Лека-полека започнах да навлизам във форма. Бях контузен 27 дни. Това също оказва влияние. Правя всичко възможно да вляза във форма по най-бързия начин, защото е важно за мен и за отбора“, заяви Десподов.

„За нас е важно да спечелим трите точки утре. Напрежението трябва да е при тях, а не при нас. Трябва да излезем освободени и да играем за честта на отбора. Най-важното е, че се чувствам здрав. Така се случи, че се контузих. Надявам се да помогна, ако изляза на терена и да спечелим. Напрежението е изцяло в тях. Няма какво да губим. Трябва да излезем мотивирани и да се забавляваме на терена и да спечелим трите точки. В нашия отбор не трябва да има напрежение. Добри футбоисти при нас има много. Трябва да сме мотивирани и с вдигната глава и мисля, че ще спечелим“, добави националът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа