Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев сподели, че е провел разговор с Наско Сираков. Той разкри какво е казал на легендата на "сините", за да се справи с тежката ситуация в клуба.

"Грандовете трябва да се стабилизират. Имах среща със Сираков и разменихме някои идеи, които да са полезни за стабилизирането на Левски. Всичко зависи от феновете им. Ако раздадат 1 милион абонаментни карти по 10 лева ще осигурят 10 милиона лева. А има по-заможни привърженици, които могат да им помогнат повече. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+) 

Даваме най-голямата сума за ТВ права и то не за първа година. Как ще си я делят клубовете, нямам претенции. "Нова телевизия" подкрепя българския спорт. В съседните страни сумите са символични. Ако някой иска да дава повече, да дойде и да заповяда", каза Домусчиев.

Босът на "орлите" призна, че намалява с 50% клубния бюджет заради кризата, породена от пандемията от COVID-19.

"Почваме да мислим за следващия месец, евротурнирите, новото първенство, нормално. Говорим си за селекцията, имах доста разговори с ръководството и с треньора. Всяка година емоциите са различни, имало е моменти, когато сме печелили титлата в последния мач. Тази година интригата не можа да бъде до края, но пък имахме сериозно препятствие с пандемията, карантината. Радвам се, че отново сме на стадиона и се надявам да се върнем към нормалния живот.

Нашата цел не е била да създаваме династия, а да играем красиво и ако можем да побеждаваме. Никога не съм си поставял за цел да печелим всяка година титлата, винаги сме имали за цел качеството на играта ни. Сега Шампионската лига ни е приоритет. Нямам преки наблюдения от работата на Павел Върба. Това, което виждам ми харесва, харесвам работата му, ще помогне за подмладяването на отбора. Качеството на нашата игра трябва да се запази - бърза игра, красива игра. Оттам нататък целите са шампионската титла и Европа", допълни собственикът на Лудогорец.