Голмайсторът на ПСЖ Килиан Мбапе призна, че все още се колебае за бъдещето си и не е решил дали иска да подпише нов дългосрочен договор с френския шампион. 22-годишният нападател има контракт за още година и половина, а Реал (Мадрид) и Ливърпул се надяват да го привлекат.

„Обсъждаме с клуба да се опитаме да намерим подходящия план. Казах, че мисля за това, защото, ако подпиша, това ще бъде дългосрочен ангажимент към ПСЖ. Много съм щастлив тук. Винаги съм бил много щастлив. Привържениците и клубът винаги са ми помагали и за това винаги ще съм благодарен. Но искам да помисля какво искам да правя през следващите години и къде искам да бъда. Скоро ще трябва да взема решение, но все го обмислям. Ако имах отговор в момента, щях да го дам. Не искам да подписвам договор и да кажа година по-късно, че искам да напусна. Ако подпиша, е, защото искам да остана и трябва време, за да взема решение“, каза Мбапе пред Telefoot след двата си гола за победата на ПСЖ с 4:0 над Монпелие.

Световният шампион с Франция от Мондиал 2018 в Русия има 104 гола в 146 мача за парижани, а миналия сезон достигна и до финала в Шампионската лига. През настоящия сезон Мбапе има 14 попадения в 22 участия във всички турнири.