Пламен Константинов се прибра в България днес в ранния следобед. Капитанът на националния ни отбор се върна, за да реши проблема си, заради който бе спрян от участие в олимпийските игри в Пекин. 35-годишният посрещач получи лекарска забрана преди първия двубой на нашите в Група А вчера, спечелен с 3:1 срещу домакина Китай.

До дни трябва да стане ясна съдбата на Константинов и дали той ще се върне в Пекин, за да се присъедини към срещите на тима ни. Както е известно, официалната версия е, че Гибона има лекарска забрана да играе, като проблемът никак не е лек и са нужни обстойни изследвания за разрешаването му. Остава обаче загадка каква точно е диагнозата. 
 
В същото време селекционерът на волейболистите Мартин Стоев заяви пред Канал 1, че според него Пламен не е  в България. На въпрос къде все пак е Константинов, треньорът отговори: "Нямам представа, но знам, че със сигурност  не е тръгнал за София." Стоев се държа пред камерата  на БНТ така, сякаш възникналият проблем не е засегнал един  от  основните му състезатели. "Питайте доктора каква е тази лекарска забрана Пламен да не играе." Което още  повече засили мистерията около Пламен Константинов, както и слуховете,  че отношенията  между аса на тима и треньора са крайно обтегнати.
 
Още по драмата с Пламен Константинов