ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Tреньорът на Славия Ангел Славков говори след успеха над Локомотив София с 2:0 в последния мач на двата тима през сезона в efbet Лига. Успехът не бе достатъчен на "белите" да се класират за бараж за Европа, тъй като конкурентът им а мястото Арда победи подмладения тим на Ботев (Пловдив) с 3:0.

Славков поиска промяна на формата на първенството и коментира скандала с разследването за уредени мачове у нас. 

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Искам да поздравя момчетата за победата, феновете и ръководството. Локомотив София традиционно труден съперник за нас. Имам съм честта и удоволствието да бъде треньор и на Станислав Генчев и на Живко Миланов. Те са млади и страхотни треньори.

Противникът имаше неговите шансове, но и ние изпуснахме много положения. Аз съм много щастлив от победата. Младите момчетата, които влязоха Влади Николов и Роберто Райчев вкараха и показаха, че имат място в отбора. Това ще бъде ядрото на Славия за следващия сезон и ще се опитаме да върнем още слависти. Славия е религия“, заяви Ангел Славков.

„С този формат на първенството не се получи това, на което хората се надяват. Едни играят с резервите, други играят с деца, трети се моли другите да играят с деца, четвърти навеждат с главата, пети да вкарат гол. Нужно е орган да гледа нещата, защото хора взимат хляба на нашите деца. Не знам какъв е изходът, но трябва да сме смени формата на първенство“, заяви наставникът на Славия.

„Бога ми, не искам да повярвам, че се уреждат мачове в България. Радвам се, че Ботев Пловдив излезе с децата, това е много хубаво, но защо не го направиха срещу нас. Хората ме помолиха и ми казаха: „Бат Геле, кажи ги тези неща – ти имаш трибуна“, завърши Ангел Славков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!