Днешните Super hot залози на Winbet са изцяло от света на футбола. В специалните предложения са включени два мача от Естония и един от Беларус, като коефициентите са изключително завишени.

Първото предложение е за срещата между Динамо Брест и БАТЕ Борисов, която е с начален час 19:00.

БАТЕ върви много силно в първенството и е едноличен лидер. „Трактористите“ ще търсят пета поредна победа над отбора на Динамо, който заема седма позиция във временното подреждане на местната Висша лига.

БАТЕ също така е най-резултатният състав през тази кампания и Super hot залогът на Winbet е победа за клуба от Борисов и да бъдат отбелязани над 1.5 гола в мача при завишен коефициент на 4.00 от стартов 2.90.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Следващото предложение е за двубоя между Талин Калев и Нарва Транс. Талин Калев стартира участието си в първенството с много тежко поражение – 1:8 от Пайде и сега ще се опита да спечели поне точка срещу Нарва, който също започна със загуба от тима на Калю с 0:1.

Super hot залогът на Winbet за тази среща е и двата отбора да отбележат при завишен коефициент на 2.50 от стартов 1.79.

Третото специално предложение е за мача между Флора Талин и Тамека. Двата отбора записаха победи в първия кръг на Майстрилигата – Флора се наложи над Легион с 3:1, а Тамека победи Тулевик с 2:1.

Последните две срещи между тези състави завършиха с убедителни успехи за Флора (3:0 и 6:1), като класическата победа бе по-рано този месец за Купата на Естония.

Прогнозата ни е тенденцията да се запази и Флора и Тамека да предложат нов резултатен сблъсък, в който да станем свидетели на сериозен брой попадения.

Super hot залогът на Winbet за този двубой е да бъдат отбелязани над 2.5 гола при завишен коефициент на 2.00 от стартов 1.44.