Няма шега, няма измама - в четвъртък е 1 април, което означава старт на сезона в Мейджър лийг бейзбол (MLB) и в продължение на шест месеца бейзболът ще бъде абсолютният цар на ТВ пазара в САЩ.

И ако за почти целия останал свят това събитие да не е особено важно или дори интересно, за феновете това е истинското начало на пролетта и началото на вълнение, което ще продължи чак до късната есен.

За феновете, а и всички останали има и още едно забавление – залозите. А възможностите за залози в бейзбола са почти безгранични и WINBET предлага прелюбопитни пазари и в този спорт. Ще ги намерите на winbet.bg -- > Секция Спорт -- > Бейзбол.

През За всеки от 30-те отбора в MLB първият ден на април е начало на маратон oт 162 мача за малко повече от 180 дни. При 2430 двубоя на сезон само в MLB, ежедневната програма включва по около 15 срещи. А в очакване на първите мачове, ето няколко дългосрочни залога с примамливи коефициенти от WINBET.

2020 г., Лос Анджелис Доджърс най-после сложиха край на 32-годишното чакане и спечелиха Световните серии. Тимът допълнително подсили редиците си с (поне на книга) най-добрият питчер в Националната лига за миналия сезон, Тревър Бауър. WINBET дава коефициент 4.40 за титла на Доджърс, но помнете следното: откакто Ню Йорк Янкис станаха три пъти поред шампиони в периода 1998 – 2000, всяка година в MLB има нов победител. Също така, Националната лига е печелила три поредни титли само веднъж в последните 38 сезона (2010 – 2012), а при титлите на Вашингтон Нешънълс (2019) и Доджърс (2020) може би е ред отново на Американската?

В такъв случай фаворит за титлата изглеждат Ню Йорк Янкис. Рекордьорите по титли (27) не са ставали шампиони от 2009 г., а през миналия сезон отпаднаха още във втория кръг на плейофите. Янкис изсипаха $324 000 000 на Герит Коул, за да поведе питчерската им ротация, но зад него има повече въпросителни отколкота гаранции. В добавка, двете им основни оръжия с бата в ръка, Джанкарло Стантън и Арън Джъдж са по-често контузени, отколкото на терена. Все пак, коефициентът на WINBET за титла на Янкис е 6.40.

Интересен е залогът за световни серии между Ню Йорк Янкис и Ню Йорк Метс. Последните са с нов собственик, Стийв Коен, най-богатият човек сред всички притежатели на професионални тимове в САЩ. Заради контузиите на Карлос Караско и Ноа Синдъргард, Метс ще имат проблеми с питчерската ротация в първите два месеца от сезона, но с фантастичния Джейкъб деГром няма невъзможни неща. WINBET оценява на 27.00 шансът през октомври да има Събуей плейофни серии (кръстени така защото между двата стадиона се стига със само една смяна на метрото).

И макар в MLB рискът с дългосрочните прогнози да е сериозен, има един залог, който към днешна дата изглежда като най-сигурното нещо на света. Адалберто Мондеси (Канзас Сити Ройълс) завърши №1 по откраднати бази през 2020 г. (24 в 59 мача) и бе втори през 2019 г. след Малекс Смит, който обаче отдавна изгуби титулярното си място, а в момента няма дори договор с тим от MLB. Коефициентът на WINBET Адалберто Мондеси да завърши като „Играч с най-много откраднати бази в редовния сезон” е 1.78.

*Коефициентите са валидни към 2:00 ч. на 30 март 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!

Снимка: Lesly Juarez on Unsplash