Бившият треньор на "Левски" Николай Митов се включи в благотворителния футболен турнир в подкрепа на 26-годишната Наталия Велева. Младата жена е болна от левкемия и се нуждае от трансплантация на костен мозък в Германия, стойността на която е непосилна за семейството – 250 000 евро.

Мачовете се играха в спортент комплекс "Заимов" и преминаха при голям интерес. Митов връчи купата на победители - отбора на "Феникс". "Сините" спечелиха първото място за трети път в досегашните 5 издания на "Лига на доброто". "За мен е чест, че съм тук сред вас. Направихте едно добро дело. Надявам се все повече хора да се включват във вашите благородни инициативи", заяви Ники Митов, който за последно беше начело на втородивизионния Монтана.

До спора за медалите достигнаха още тимовете на "Vitoshanews.com", "Билд гард" и "Непобедимите". Събраната сума ще бъде връчена на семейството на красивата Наталия.
 
Това е пети пореден благотворителен турнир, организиран от БЛИЦ, "Vitoshanews.com" и СК "Заимов". Първият се проведе преди година и половина – през март 2013-а, и беше в подкрепа на 3-годишния Александър Шаламанов, на когото за съжаление тогава откриха тумор в мозъка. Година по-късно – на 3 март 2014 г., навръх националния празник 3 март и протече при голям интерес от участници и публика. Тогава помогнахме на 9-годишната Йоана Йорданова от гр. Нови Искър, която страда от детска церебрална парализа.

После помогнахме с набиране на средства за лечението и възстановяването на 17-годишната Елица Владиславова Христова от Вакарел. Момичето страда от Апластична анемия в тежка форма. В средата на лятото се събрахме в подкрепа на 10-годишния Кристиян Красенов Кинчев от София. Кристиян пострада при жесток инцидент на 1 май 2014 г. При игра със свой приятел в градинката пред НДК, той падна във фонтаните, от около 10 метра височина.