Българинът Крум Томчев стана световен шампион по натурален културизъм за професионалисти на състезанието, което се организира в чешката столица Прага.

С емоционална публикация във „Фейсбук“ културистът от град Гоце Делчев сподели радостта си от постигнатия успех.

ПУБЛИКАЦИЯТА НА КРУМ ТОМЧЕВ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА
19.11 – дата, която ще помня цял живот! Дата на сбъдната фантазия! Дата на 20-годишен труд!

Дата поради, която си заслужаваха всички тренировки! Моята златна световна титла - световен шампион по натурален културизъм! Качих се на най-високото стъпало.

Тази година изпълнена с надпревари, пречки, хубави моменти и не толкова хубави. Национални европейски и международни надпревари, на които не ми стигаше доста малко, за да бъда там, където мечтаех!

Това съревнование ми дойде, като “гръм ”. Състезание, което не бях планирал. И ето, че няма инцидентни неща! Молитвите ми бяха чути и аз станах световен шампион!

Когато си на верния път, триумфите идват! Само преди 20 години бях на крачка от гибелта, а в този момент съм световен шампион! Щастлив съм! Горд съм, че устоях! Благодарен съм на Господ, на моята половинка, на фамилиите и приятелите ни … Емоцията е доста огромна, мъчно е да пиша. Бях задължен да го направя, тъй като знам какъв брой хора чакат класациите.

Обещавам да опиша всичко. А в този момент ще празнувам. Боже мой, та аз станах световен шампион!