Включена противопожарна аларма е причината да прекъснат изпълнението на обръч на Ева Брезалиева на финалите на отделните уреди на Световната купа по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан). Тя остана осма в единствения си финал на обръч с 22.650 точки. 

Брезалиева излезе на килима, изигра една трета от съчетанието и я помолиха да се прибере. После пак излезе, но обяснимо концентрацията й не беше на ниво.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Всички видяхме, че тя излезе, изигра една трета от съчетанието и напусна килима. Причината е включил се сигнал на противопожарната аларма, че в залата има пожар. Хората са започнали да бягат от залата, всички са били уплашени много, Ева Брезалиева е треперила цялата. След това проблемът е бил разрешен и организаторите върнаха българката да играе, но сами разбирате, че след такова нещо е трудно да играеш концентриран и спокоен. Затова нека подкрепим Ева, просто изключителен малшанс, но такива неща се случват. Хубавото е, че няма последствия!", написаха от оглавяваната от Илиана Раева федерация по художествена гимнастика.