Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Известният телевизионен журналист Витомир Саръиванов вече е част от спортния екип на БНТ. От днес той поема длъжността главен продуцент на продуцентски център „Спорт“ към дирекция „Информация“ в обществената телевизия. Така БНТ потвърди новината на БЛИЦ от началото на юни, когато разкрихме, че разделилият се с bTV Саръиванов се завръща в Националната телевизия като шеф, заменяйки Методи Манченко. Както е известно, временно начело на спортния отдел на БНТ беше Боряна Тончева.

От днес тя отстъпва мястото на Витомир Саръиванов, който има над 20-годишен опит в телевизионната журналистика. Професионалният му път започва именно в БНТ, където качествата му забелязва покойният академик Хачо Бояджиев. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Повече от 10 години Витомир Саръиванов е спортен коментатор и водещ в обществената телевизия, по-късно е едно от основните лица в българския филиал на „Евроспорт“. Работил е за всички големи телевизионни компании у нас като водещ и продуцент на някои от най-успешните предавания в родния ефир. 

"Програмата на обществената телевизия през летните месеци е наситена с мащабни спортни събития. Днес стартира първото издание на най-мащабното мулти-спорт събитие – Европейски първенства 2018, пред септември БНТ ще бъде домакин на три световни спортни форума - Световното първенство по гребане за мъже и жени, Световното първенство по волейбол за мъже, Световното първенство по художествена гимнастика, а приключилото преди по-малко от месец Световното първенство по футбол, демонстрира, че БНТ разполага с екип от лидери в областта на спортната журналистика", добавиха от БНТ.


*Снимка БУЛФОТО