Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Премиерът Бойко Борисов поздрави Илиана Раева, Мария Петрова, всички треньори и състезалки след страхотния успех, който България записа. Родният ансамбъл по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова и Стефани Кирякова завоюва световната титла на пет обръча на първенството на планетата, на което страната ни беше домакин. Борисов ужажи официалния прием, с който беше закрито Световното по художествена гимнастика.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Едно голямо браво на Илияна Раева, Мария Петрова, всички треньори и състезателки. Да сте живи и здрави и все така да радвате всички в България! Тази вечер на официалния прием на художествената гимнастика им пожелах още много първи места, купи и медали!", обърна се доволният Борисов към Раева и грациите.

"Това нямаше да се случи без подкрепата на Бойко Борисов. Поканих го тук, за да засвидетелстваме благодарността си. Неслучайно станахме домакини на Световно, благодаря ви от името на всички за огромната ви подкрепа през всички тези години. Борисов винаги се е интересувал от нашите нужди, построиха и "Арена Армеец", за да можем да бъдем домакини на този грандиозен форум", oтбеляза щастливата Илиана Раева.