ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Младият бейзболист от отбор „Койоти” в Дупница - Александър Ананиев, е починал внезапно. Черната вест шокира дупничани.

Ананиев, който преди дни навърши 27 години, се почувствал зле в понеделник през нощта. Извикана е линейка на Спешен център - Дупница. 

След преглед от дежурен лекар бейзболистът е транспортиран в столична клиника за лечение, но след няколко часа е издъхнал, информира struma.bg.

По непотвърдена информация причината е белодробна емболия.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Приятели на бейзболиста са потресени от внезапната смърт. Те коментираха пред „Струма”: „В събота и неделя се видяхме със Сашо. Изглеждаше добре, смееше се, говорихме си. Черната вест за смъртта му ни дойде като гръм, не можем да повярваме, че вечно усмихнатият и слънчев наш приятел си е заминал от този свят…”.

Александър Ананиев се занимава с бейзбол от 14-годишен. Той е сред най-добрите в отбора на койотите и е национален състезател.

"От този свят си отиде един прекрасен човек, съотборник, приятел и брат - Александър Ананиев. Един безкрайно добър човек с любещо сърце! Беше звезда и си остана звезда! Почивай в мир, Алекс, ние винаги ще те помним! Вечният номер 8, вечно в нашите сърца!", написаха от клуба "Койоти" във "Фейсбук". 

Погребението ще бъде утре (18 май) от 10:30 часа в гробищен парк Дупница.

Eкипът на БЛИЦ поднася искрени съболезнования на семейството и близките на Александър Ананиев.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

 

Вчера от този свят си отиде един прекрасен човек, съотборник, приятел и брат - Александър Ананиев. Един безкрайно добър...

Публикувахте от КБ Койоти / Coyotes Baseball в Сряда, 17 май 2023 г.