"Искам да се извиня на Илиана Раева и "Златните момичета", ако съм ги засегнал с шегата, която направих снощи по време на финала. Аз уважавам техните постижения, труда, който полагат и в никакъв случай не искам да омаловажавам таланта, който притежават, за разлика от мен. Пожелавам още много успехи и покорени върхове". Това написа водещият на риалити формата "България търси талант" Даниел Петканов, след като Илиана Раева го атакува.

Както вече стана ясно, Лудия репортер опита да се прави на интересен на гърба на Златните момичета по време на снощния финал на шоуто, където гимнастичките бяха гости. Тъпият му виц изнерви много Илиана Раева, която остро го критикува, защитавайки грациите.

"Благодаря за това извинение. Вярвам, че то е искрено и ще ти помогне да разграничаваш стойностното и да знаеш как да го цениш", написа Раева след извинението на Петканов. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Трудът, успехите, поведението и отговорността на тези златни момичета заслужават уважение и обич. Те дойдоха да играят в почивния си ден, защото уважават българските телевизионни зрители, БТВ и предаването. Вложиха цялото си старание и душа и бяха фантастични, въпреки рисковете от контузия без необходимия килим. И това бяха достатъчни мотиви да го направят и да са щастливи. За това участие, тези ИСТИНСКИ ГЕРОИНИ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА не са взели една стотинка. Единственото, заради което отидоха беше да зарадват всички! Не всичко е рейтинг и пари в бизнеса! Важно е да е знаеш тези неща, да ги осмислиш, защото те ще ти помогнат в твоя път. Желая ти успех!", добави президентът на Българската  Раева след извинението на Петканов.