Чувствате ли се зависим от своя мобилен телефон? Не се притеснявайте, не сте сами в това отношение, около 3.5 милиарда души често изпитват същите терзания. Впрочем можем да забележим, че мнозина прекарват повече време с това устройство, отколкото с приятели. Като социален елемент, умните телефони се превърнаха в много добра опция за поддържане на връзка с целия приятелски кръг. А що се отнася до забавление, именно телефонът ни ще се окаже основен избор.

Ако погледнем и тренда на развитие, самите устройства се радват на по-големи екрани, по бързи процесори и дори резолюцията им може да победи по-съвременните телевизори. И най-важното е, че те вършат много работа. Точно по тази причина и все повече онлайн букмейкъри са насочили вниманието си към тях, предлагайки повече функции, повече възможности и гаранция винаги да получавате най-доброто от света на спортните прогнози. Точно тази тема се оказва особено вълнуваща за спортните фенове по цял свят, следователно нека разгледаме защо мобилният телефон е от такова значение за различните оператори:

1. На първо място ще видим, че през настоящата година, всеки букмейкър ще обръща по-сериозно внимание на потребителите си. Една от причините, поради които идват най-много критики е фактът, че когато имаме бърз и лесен достъп, често можем да се увлечем в играта. Това няма да се случва повече, операторът е задължен да проверява активността на своя клиент на всеки кръгъл час и ако прекараното време е високо, дори може да заключва профила му за определен срок от време. По този начин подхлъзването и неразумната игра се неутрализират. Все пак това е индустрия, която предлага забавление, а не вманиачаване. А реномираните брандове правят това, много преди да се намеси самия регулатор.

2. Повечето мобилни приложения на всеки оператор са създадени да работят за редица устройства и винаги да бъдат интуитивни и лесни за употреба. Това обаче не е толкова лесна стъпка, необходими са много часове за разработка, рисуване, подреждане и още много други. Условията са изпълнени при оператора bwin, както можем да прочетем и в ревюто им bwin и по-важното е, че освен достъп до всички функции и пазари, клиентът разполага и с особен контрол на направените залози, своята сметка и профил. Най-важното е, че след като индустрията на онлайн залозите е толкова огромна, качеството е най-добрият начин за запазването на потребителите и създаването на лоялни такива, а именно те са от най-високо значение за всеки бранд.

3. Нито една индустрия не стои дълго на пазара, ако не прави иновации. Точно по тази причина наблюдаваме бърза и безпроблемна работа, красива графика и възможност да се забавляваме по всяко време на денонощието. Мобилните телефони обаче не са единствената иновация, все по-често се говори за виртуална реалност и създаване на атмосфера, в която всеки играч може да се движи спокойно, да избира своите предизвикателства и да се наслаждава на предоставените възможности. Друга линия, която трябва да засегнем е и изграждането на платформа, която ще позволи на играчите да правят своите залози и да разплащат с криптовалути. Нуждата от тях не трябва да ни изненадва, всеки човек иска да има опция да прави все по-бързи транзакции, но същевременно да бъде анонимен, точно това се предлага с тази валута. Не трябва да забравяме, че операторите много внимателно следят всички технологии и когато електронните спортове се оказаха следващият голям хит на пазара, те вече го бяха добавили в своето портфолио.

4. Защо обаче се инвестира толкова в мобилните технологии? На първо място можем да забележим, че те станаха по-предпочитани и от персоналния компютър. Да на него можем да извършим всякаква работа, но той ни държи стационарни и зависими от твърде много фактори, същевременно обаче ще забележим, че с мобилния си телефон нямаме такива проблеми. Нещо повече, букмейкърите са ангажирали някои от най-големите компании в този бранш, за да създават ново съдържание и да привличат нови клиенти. Впрочем цялата индустрия, която отдавна се оценява на милиарди долара, знае много добре, че ако липсва качество, липсват и клиенти, следователно мястото за компромиси е нулево.

Защо обаче заявяваме, че бъдещето е в мобилните технологии. Първо забелязваме огромната потребителска линия, която ще расте в следващите години. На прага сме на по-високите скорости на мобилните данни и най-важното, това е единственият аксесоар, без който няма да напуснем дома си. Точно това пък кара останалите бизнеси да работят в тази посока. Ако днес открием бранд, който не разполага с тази платформа или опцията да партнираме с него през интернет и най-вече - мобилно устройство, най-вероятно ще го сменим, при това особено бързо.