Известният бивш ММА боец Седрик Маркс е сред двамата обвинени за няколко убийства. 45-годишният американец е арестуван за смъртта на бившата си приятелка Ейприл Пийс през 2009 г.

Пийс е майката на едно от двете деца на Маркс. Двамата водеха съдебна битка за попечителство. За същото престъпление е закопчана и 34-годишната Келий Соренсън.

Представените от полицията документи показват, че Маркс и Соренсен първо са отвлекли Ейприл Пийс от убежище в щата Вашингтон и са я откарали в град Блумингтън (щат Минесота).

След като я убили, двамата престъпници отрязали ръцете й и извадили зъбите, за да не може властите да идентифицират трупа. Не е ясно как полицията е открила останките на Пийс, но според една от бившите съпруги на Седрик Маркс тялото е било заровено някъде в щатите Северна или Южна Дакота.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Бившият ММА боец е обвиняем и за убийството на мъж, извършено през януари 2019 г. в щата Тексас. За момента няма яснота дали Седрик Маркс и Келий Соренсън имат адвокати по делото за смъртта на Ейприл Пийс.

Маркс беше част от ММА боевете за период от близо 20 години. Той дебютира в битките през 1999 г., а последният му мач беше през 2018 г. Той има баланс от 31 победи и 28 загуби.