Хиляди протегнаха ръка в подкрепа на Николай Чолаков - бивш състезател по кикбокс от Шумен. Общо 6555 лева бяха дарени по време на инициативата "Предай добро за Ники", състояла се в зала „Арена Шумен”. 

Средствата са жизненоважни за Николай Чолаков, който в резултат на тежък пътен инцидент е напълно парализиран. След няколко тежки операции и близо 4 години борба със сериозни здравословни последици, Ники има шанс да проходи отново.

В спортна зала „Арена Шумен“ се проведе благотворителната изява „Предай добро за Ники“, организирана от шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо - председател на Общински съвет - Дряново. Участие взеха спортните клубове на Шумен по ММА и кикбокс - "Мадарски конник“, „Стимул“, „I PRO EMS ZONE“, големите шампиони - кикбоксьорът Стоян Копривленски и боксьорът Благой Найденов, и др. 

Копривленски и Найденов направиха спортни демонстрации за радост на присъстващите. Участие в благотворителната кауза взеха и изпълнителите - любимецът на страната рапърът FYRE и DJ THEO, а водещи на събитието бяха най-спортните диджеи на България – Теди Джорджо и DJ GEORGE. 

С български дух, наситен фолклор и настроение в залата, подгряха и ансамбълът за народни песни и танци „Луди Млади“ от Шумен, мъжка певческа група „Лудоселци“ от село Дибич, младите таланти и любимци на Шумен - близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова, обраха аплодисментите на присъстващите. 

В отбора на Ники се включиха над 1500 души от Шумен и региона, за да помогнат той да проходи отново, като събитието се превърна в един своеобразен празник на добротата и обединението. То премина под егидата на DJ Теddy Georgo и DJ George, които допринесоха за позитивното настроение и емоции в залата.

От присъстващите на събитието в спортна зала „Арена Шумен” бяха събрани 6555 лева. "Благодарим на всички добри хора, които станаха съпричастни към битката на Ники. Доброто е това, което държи този свят на повърхността. Без значение дали говорим за спорт. Никой не е обеднял, когато е протегнал ръка към човек в беда. Защото никой не е застрахован, че утре няма да бъде на мястото на падналия и злочестия днес. Адмирации за Човека с голямо сърце Калоян Колев от клуба по ММА в Шумен, който бе двигател на инициативата", коментира диджей Теди Джорджо.

Кампанията „Предай Добро За Ники” продължава и всеки, който има възможност, може да подпомогнете инициативата! 
                         
Банкова сметка:
Банка ОББ - клон град Шумен 
BIG: UBBSBGSF
IBAN: BG83UBBS80021031519850 
Титуляр: Николай Димитров Чолаков 
„Предай Добро За Ники”.