Ужасяваща трагедия сполетя българската художествена гимнастика. Красивата титулярка от ансамбъла Цветелина Стоянова е в шокова зала в Пирогов, след като е паднала от шестия етаж на жилищна сграда. По-рано през деня БЛИЦ първи съобщи за трагедията в блок 319 в квартал "Надежда".

Все още не се знае как и по какъв начин чаровната Цвети е паднала от толкова високо място. Тя е била приета в съзнание и контатктна, след което е вкарана в шокова зала, за да й бъде направена операция.

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че Цветелина Стоянова отпадна от ансамбъла и не замина за европейското първенство в Израел. Новината дойде доста изненадващо, тъй като Цвети не даваше вид да има контузия или здравословен проблем след Световната купа в София и последвалата в Испания. На заминаване на летище София Ина Ананиева каза, че "здравословното състояние на Цвети се е влошило и няма да пътува за Израел." Цвети е под въпрос и за Олимпиадата, а с оглед на операцията, която протича в момента, е по-вероятно да не играе в Рио де Жанейро. На нейно място за Израел днес замина Любомира Казанова.

Очаквайте подробности за състоянието на Цветелина Стоянова