ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Голямата звезда в ски алпийските дисциплини Микаела Шифрин (27) публикува снимка в Instagram, която влиза под кожата на феновете и ги трогна. На нея се вижда как американката прегръща човек с лявата си ръка. Това е мъртвец в болнично легло. С дясната си ръка пък тя държи ръката на човека.

Феновете на Шифрин разбраха веднага, че става въпрос за покойния ѝ баща. Тя загуби баща си Джеф преди три години и реши да публикува снимката на третата годишнина от смъртта му.

Джеф Шифрин падна от покрива на къщата си, докато правеше ремонт през 2020 година. След това лекарят почина от нараняванията си на 65-годишна възраст.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Баща ми обичаше да кара ски. Той ги обичаше", сподели 27-годишната американка, която е двукратна олимпийска шампионка - Сочи 2014 (слалом) и Пьонгчанг 2018 (гигантски слалом).

Микаела Шифрин е най-успешният спортист в историята на ски алпийските дисциплини. Тя има 85 индивидуални победи в Световната купа – рекорд! Световното първенство по ски алпийски дисциплини започва във Франция в понеделник, а с единадесет сезонни титли зад гърба си тя преследва първа такава в алпийската комбинация.

„Ще се състезавам и в Супер-Г, гигантски слалом и слалом“, сподели Шифрин, която ще участва в четири състезания, което означава и четири потенциални медала.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК