Актрисата Ралица Паскалева, известна с ролята си на доктор Стилянова в хитовия сериал "Откраднат живот", и половинката й волейболният национал Теодор Салпаров подкараха самолет. Двойката влезе в пилотската кабина, с което признаха, че са изпълнили една своя мечта.

"След като кацнахме на летището в Париж за прикачване на дългия ни полет, екипажът на Air France ни разреши да влезем в пилотската кабина на самолета ! 
До този момент никога не бях виждала как изглежда тя на живо иии се чувствах като в космически кораб! Благодарим от сърце на капитан Gregoire и неговия копилот Romain, че задоволиха това наше любопитство!", написа прелестната брюнетка във Фейсбук.

Семейството, което е пословично със страстта си към пътуванията,  разкри още, че се отдава на романтична ваканция в Доминикана. Преди обаче да излетят за екзотичната дестинация Ралица и Теодор използвали часовете престой, за да обиколят набързо Париж.

"Прекарахме една страхотна вечер в Париж. Благодарим ви @yordanova2000 & @anatoliy_voynov - обичаме ви! За няколко часа престой успяхме да излезем от летището, да видим Лувъра през нощта и дори да се порадваме на блестящите светлини на Айфеловата кула /виждала съм я десетки пъти, но пък винаги се радвам все едно ми е за първи/ ! Понякога било хубаво да имаш няколко часа престой на летище! Сега сме готови за излитане към Доминиканската Република", призна Паксалева